ЗА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА ЕСТЕТИКА
Екип

                                                                                        


 


В Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ ще намерите професионално и компетентно обслужване.


 


 Основната дейност на Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ е извънболнична дентална помощ чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на консервативната, протетичната, хирургичната,естетичната и козметичната дентална медицина и профилактика, зъбопротезната имплантология и пародонтология.


 


Денталният център разполага с два специализирани и един терапевтичен дентален кабинет и дентална  рентгенова лаборатория оболудвани с най-съвременна апаратура, техника и консумативи, които са задължително условие за добра и съвременна дентална лечебна дейност.   


 


Екипът на практиката е от квалифицирани лекари по дентална медицина, дентални асистенти, администратори и зъботехници, също така има договорености за съвместна лечебна работа с докозани специалисти в областта на имплантологията, протетиката и пародонтологията  .


 


Нашите пациенти са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение, без болка и неприятни емоции и гаранция за високо качество на извършените дентални услуги.


 


В Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ спазвайки съвременните изисквания за дезинфекция, механична и химична обработка на инструментите, които индивидуално фолирани с индикатор за стерилност се автоклавират под налягане и висока температура, осигуряваме спокойствие не само за пациента, но и за самите нас, което е една от гаранциите за доброто ви общо и дентално здраве.


 


Водейки се от най-добрите световни практики, нашите клинични решения се отличават с висока степен на сигурност и компетентност. За нас сигурността на пациента е компонент от нашата собствена сигурност.


 


Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ е регистриран като администратор на лични данни. Информацията, предоставена ни от пациента относно здравословно състояние и лични данни са защитени от трети лица.


 


В Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ Всеки пациент е специален за нас. Наше задължение е да Ви предоставим пълна информация относно Вашето състояние, последващо лечение и възможни алтернативи. Редовният преглед и консултация обикновено отнема между 20 и 40 минути. Ето защо е необходимо винаги посещенията да са предшествани от предварително уговорен час за извършване на  първоначален преглед или конкретна манипулация по предварително изработен индивидуален лечебен план.Използването на интраорална камера с висока резолюция дава възможност за дигитална фотография на вътрешния изглед на Вашата уста. Картината /образа/ моментално се пренася на ТV-монитор, което визуализира обективното състояние на съзъбието и устната лигавица на пациента.


 


Защо при нас ?


 


Спокойната обстановка и грижи за пациентите създават прекрасни условия да бъде премахнато напрежението и страха. Отделеното време за разговор и консултация вдъхва доверие и сигурност. Непрекъснатите специализации на денталните лекари от клиниката у нас и в чужбина, е стандарт за високото ниво на извършващата се лечебна дейност. Нашето желание е всички пациенти, посетили Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ да са удовлетворени от крайния резултат на лечението и да се радват на добро орално здраве и перфектна усмивка, защото хубавата усмивка е предпоставка за щастие , красота и здраве, което постигаме чрез безболезнено и компетентно лечение, прилагайки най съвременните методи, материали и техника в денталната медицина.


 


Не пренебрегвайте регулярните посещения и профилактични прегледи при Вашия лекар по дентална медицина. Редовните стоматологични прегледи са от съществено значение за поддържане на добро орално и дентално здраве, което ще ви гарантира и добро общо здравословно състояние и здравословен комфорт.


 


Ние препоръчваме редовни прегледи поне веднъж на всеки шест месеца. По време на този преглед Вашият дентален лекар ще успее да провери за проблеми, които Вие може да не виждате или да не чувствате и да открие ранни признаци на развитие на кариес, при което ще се проведе ранно лечение на проблеми, които все още са обратими и изискват по-евтино и безболезнено лечение. 


 


Профилактичният преглед включва снемане на пълен медицински и стоматологичен статус. По време на прегледа се изследва здравето на Вашата уста, зъби, венци и език. При всяко посещение, лекарят по дентална медицина също проверява състоянието на стари пломби (обтурации) и зъбни възстановявания, тъй като постоянното натоварване при дъвчене, стискане и скърцане на зъбите може да ги износи, пропука или отчупи.


 


В Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ ще получите комплексно зъболечение.Дентална Клиника „Естетика“- „Илиеви дент“ представлява дентален център за комплексно зъболечение предлагаща изчерпателен набор от дентални услуги:    • Терапия и естетични възстановявания -естетични обтурации (пломби) и директни естетични възстановявания с полимерни фасети, избелване на зъбите 
    • Протетика и имаплантология –фасети и корони от чиста керамика,циркониеви, златокерамични и металокерамични мостове и коронки 
    • Детска дентална медицина и ортодонтия -апаратчета, керамични брекети, сапфирени брекети, метални брекети, лингвални брекети 
    • Хирургия -екстракция на зъби(вадене) поставяне на имплантати(импланти) и костозаместване 
    • Пародонтология –кюретаж, лечение на парадотнтални джобове и шиниране на зъбите


Финанси


 


В Дентална Клиника Естетика“- „Илиеви дент“ Вашата финансова отговорност и ангажимент за стоматологичните услуги към Вас ще бъдат ясно обяснени преди започването на стоматологичното лечение. По време на първичният стоматологичен преглед Вие ще се запознаете с финансовата политика на практиката подробно. На въпроси относно стойността на различни стоматологични услуги ще бъде отговорено след Вашия преглед, диагноза и консултация.